lliiee.blogg.se

Idag

Publicerad 2013-04-16 20:19:58 i Allmänt,

Idag har jag varit i skolan som vanligt.Men jag hade utveckling samtal,det gick väll bra.Och efter skolan åkte jag hem och var hemma till 4 sen åkte jag till gitarren.Sista gången,tyvärr men fanns en fortsättning så ska kanske gå på den hade jag tänkt. Inte jätte intressant inlägg men. Iaf nu ska jag gå och duscha och efter det ska jag läsa!
Hoppas ni har haft en bra dag,kram!

02.00

Publicerad 2013-04-07 02:01:27 i

Ååh jag kan allvarligt inte sova försökt sova i flera timmar!!Ååh

Ny blogg,på samma blogg och tandställning.

Publicerad 2013-04-05 12:30:00 i Allmänt,

Jajamensan nu har jag bytt blogg igen.Men jag finns kvar.Man kunde tyvärr inte byta namn på blogg.se men då så kunde man byta blogg på samma inloggning så samtidigt som jag är inne på lliiee.blogg.se så är jag inne på nathalielundborg.blogg.se.Yeey :).
 
Wäää,ni ser ju i rubriken.Tandställning.På fredag ska jag till tandläkaren för att prata med en specialist om tandställningen.Vet inte riktigt vad dem ska göra mer men det får jag väl veta då.Är super nervös,iiih

Bio!

Publicerad 2013-04-03 20:41:48 i Allmänt,

Hej på er!
Idag har jag och Emma varit på bio och sett Croodarna. Haha himla rolig film. Tyckte filmen var bra och om jag skulle poäng sätta den så får den 7/10. Vet inte vad jag mer ska skriva är dålig på att föklara vad den handlade om. Men klicka HÄR så kommer ni till trailern.
 
 

Emma <33

Publicerad 2013-04-02 11:53:13 i

Sitter i bilen påväg till min fina Em.Ska sova där och imorgon ska vi gå på bio.
Ska bli super kul.Va längesen jag va hos Emma.Saknar hennes familj och Em såklart.Jag vet inte om skrivit det någon gång men min mamma är bästavän med Emmas mamma och dem har känt varann sen gymnasiet.Och ja där med har då min syrra varit med Emmas brorsa.Jag och Emma har vart med varann.Ja men ni fattar så Emmas familj är liksom inte något nytt för mig.Aja nu fick ni höra en liten familje historia xD
Ha d bra

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela